Het Interbellum Kunstbemiddeling:

HET INTERBELLUM KUNSTBEMIDDELING verzorgt het contact tussen een aantal hedendaagse professionele kunstenaars en potentiële kunstkopers.

Daarnaast verzorgt zij PROMOTIE, ORGANISATIE en ADVIES voor en door hedendaagse professionele kunstenaars.

 Tevens legt HET INTERBELLUM KUNSTBEMIDDELING zich toe op de bemiddeling in verkoop van kunst, in de ruimste zin des woords,  voor en door derden,  maar met name van collecties  schilderijen, pastels, gouaches, aquarellen, tekeningen en beelden van hoofdzakelijk de zgn. “kleine (hoofdzakelijk Hollandse- en Belgische) meesters” uit de periode omstreeks 1880 tot 1980 (kortom: rondom de 20-e eeuw).

 

Ook verzorgt zij TAXATIES, VEILINGOPDRACHTEN, CONSIGNATIEOPDRACHTEN bij derden, restauratieadviezen, aan- en verkoopadviezen.

Doelstelling::

 

De doelstelling van HET INTERBELLUM KUNSTBEMIDDELING is een zo breed mogelijk spectrum van gegarandeerd goede, hoofdzakelijk figuratieve kunst aan te bieden van meesters die werken (of gewerkt hebben)  rondom en in die zo uiterst boeiende en voor de schilderkunst zo belangrijke 20-e en 21-e eeuw .

En dat altijd tegen redelijke en betaalbare prijzen.

Zeer bewust heeft zij dan ook gekozen voor een duidelijke en op ieder moment zichtbare prijs bij de getoonde kunstwerken.

Voor zover er geen prijs is genoemd of vermeld is: POA (prijs op aanvraag) gelieve u contact met ons, dan wel met de betreffende kunstenaar op te nemen. Zie hiernaast onder “Nieuws”)

 Soort schilderkunst::

Hedendaagse, hoofdzakelijk figuratieve kunst (schilderijen, beeldhouwwerken, plastieken, kijkkasten, alsmede schilderkunst uit de "Haagse-, Larense-, Amsterdamse- en Bergense School", de Groningse Ploeg-schilders, de Vlamingen (o.m. uit de "Latemse School") alsmede een aantal "Onafhankelijken" (w.o. hedendaagse) Realisten ).

 

De collectie, die wij namens onze clientèle aanbieden,  bestaat uit zo´n 150 hedendaagse- alsmede modern-klassieke werken van impressionisten, expressionisten en realisten en wisselt regelmatig.

Prijsklasse::

De prijsklasse varieert daarbij van ca. € 450,-- tot ca. € 45.000,--, afhankelijk van de kunstenaar, kwaliteit, soort en grootte (incl. inlijstwerk, eventuele restauraties en schoonmaakwerk etc.) van het kunstwerk. En worden onder volledige echtheidsgarantie en voorzien van een taxatierapport verkocht.

Bezichtiging van Interbellum werken: alleen op afspraak

Bezichtiging van werken van hedendaagse kunstenaars:

op afspraak, bij de kunstenaar thuis.

 

Contact via tel. nr.

0622-929952
 
Correspondentie:SLUISVAART 130,

1191 HH OUDERKERK AAN DE AMSTEL ,

of per mail:

 

 kuiper@het-interbellum.nl

 

Het Interbellum Kunstbemiddeling is ingeschreven in het Handelsregister van de

KvK te Amsterdam onder nummer 54441072.

WWW.HET-INTERBELLUM.NL